Anne sayfasında anne ve bebek sağlığı, bebek gelişimi ve bebekler hakkında aradığnıız tüm bilgileri bulabilirsiniz.
RSS

2 Ekim 2017 Pazartesi

Bebek Beşiği Seçimi


Bebekleriniz oldukça özeldir. Öğrendiğiniz ilk andan itibaren onlar için bir şeyler yapmak sizin için en önemli esas olmuştur. Onun size ihtiyacı olduğunu bilmeniz bebeğiniz için daha dikkatli bir şekilde alışveriş yapmanıza neden olmaktadır. Bebeklerin bünyeleri oldukça hassas olduğu için olabildiğince dikkatli olmanız gerekmektedir. Onların yataklarını seçerken de son derece dikkatli olmanız gerekmektedir. Bebek beşiği oldukça önemlidir. Bunun nedeni bebeğinizin huzurlu uyumasını sağlamaktadır.
Huzurlu uyumayan bir bebeğin gelişimi de etkilenecektir.
Bebekler için özel üretim beşiklerden yararlanmanız son derece önemlidir. Aynı zamanda anne ve babanın da bu beşikleri seçerken işlevini kontrol etmeleri gerekecektir. Belirli bir dönemde bebeğin bu beşik etrafında olacak olan hayatı annenin bebeği emzirmesi sırasında bebeğe rahat ulaşmasını sağlayacak bir tasarımda aynı zamanda altını değiştirirken de yan tarafında ayrı bir bölüm olan tasarım beşiklerden yararlanması gerekmektedir.
Beşik bebeğin rahat uyuması açısından önemli olduğu için ortopedik özellikleri de dikkate alınmalı ve bebeğin gelişimine yararlı bir ürün seçilmeye dikkat edilmelidir.

Read Comments

0 yorum:

Yorum Gönder